VALENTÝNSKÉ MENU

AMUSE BOUCHE

PŘEDKRM

Mušle sv. Jakuba s celerovým velouté a jablkovým želé

2021 Grüner Veltliner Kramer Private Reserve

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánovou pěnou,
perigordskými černými lanýži a artyčokovými chipsy

2021 Mercurey 1er Cru La Mission Château de Chamirey

HLAVNÍ CHODY

Pošírovaná treska Skrei glazovaná v medu a sójové omáčce

s citronovým rizotem a holandskou omáčkou

2022 Riesling Loiben Pichler Krutzler

Srnčí hřbet s batátovými gnocchi, pečeným červeným zelím
a ostružinovou omáčkou

2015 Blasson d’Issan

DEZERTY

Red Velvet cheesecake s Valrhona jahodovou čokoládou

Drappier Carte D‘or Demi Sec


KDY: 14. 12. od 18 hodin
CENA
: 1.890 Kč
VINNÉ PÁROVÁNÍ:
1 .380 Kč
REZERVACE
: info@cj26.cz, 725 123 457